Национальный фонд гео данных

Vizita de studiu la Autoritatea de Cartografie si Cadastru al Poloniei GUGiK

In perioada 10-14 iunie Dl Stefan Crigan, Director general adjunct al Agentiei Relatii Funciare si Cadastru  se afla in vizita de studiu la Autoritatea de Cartografie si Cadastru al Poloniei GUGiK, organizata de catre Comisia Europeana prin mecanismul  TAIEX.
In cadrul vizitei de studiu  Dl Crigan va face cunostinta cu Sistemul de Cadastru , Geodezie sI Cartografie al Poloniei , baza legislativa si normativa, implementarea Directivelor Comisiei Europene INSPIRE.



Totodata  Dl Crigan va face cunostinta cu   bunele practici ale colegilor din cadrul GUGiK  ce tin de crearea si  actualizarea  bazelor de date topografice si de cadastru  a Poloniei,  utilizarea on-line ale acestora , implementarea Programelor Nationale pentru  e-Guvernare. 
Tot in cadrul vizitei a fost organizata schimbul Memorandumului de Intelegeri semnat intre Agentia Relatii Funciare si Cadastru si Autoritatea de Cartografie si cadastru al Poloniei GUGiK  in domeniul geodeziei, cartografiei si cadastrului.
In vizita de studii au mai participat Dna Maria Ovdii, sef Directie geodezie, cartografie si geoinformatica si Dna Cristina Nicolaescu, sef Directie cadastru bunurilor imobie.